Bejelentkezés

Fiatal Patológusok Találkozója 2018

2018.08.27. - 14:03

Tisztelt Professzor Asszony/Úr!
Tisztelt Főorvos Asszony/Úr!
Kedves Kollégák!

 

Örömmel értesítek mindenkit, hogy vezetőségünk döntése alapján az idei Fiatal Patológusok Fóruma 2018. október 4-6. között kerül megrendezésre Siófokon, a Balaton Hotelben, melyre tisztelettel és szeretettel hívom mind a fiatal mind a szenior patológusokat, valamint azokat a diplomásokat, akik patológiai intézetekben/osztályokon dolgoznak.
Idén, rendhagyó módon, négy kategóriában lehet előadásokat tartani, esetismertetés, alkalmazott kutatás, alapkutatás és egyéb kategóriákban. Mindegyik kategória első három helyezettje 100, 75 illetve 50 ezer Ft díjazásban részesül. Szintén vezetőségi döntés alapján a korhatár 40 éves korra tolódott, remélve, hogy nem csak rezidensek, kezdő szakorvosok, hanem már tapasztaltabb patológusok is jelentkeznek. A FiPaT előadásokon kívül két témában (emlő és colon) fél órás továbbképző előadás is lesz.
A szociális események szervezésében oroszlánrészt vállalnak a rezidensek, ami garancia arra, hogy izgalmas és tartalmas programok legyenek. Személyes megtekintésem alapján a hely kiválóan alkalmas a FiPaT eseményének megtartására, és tisztelettel kérek minden intézet és osztályvezetőt, hogy támogassák minél több munkatársuk részvételi lehetőségét.

„Minden érdekessé válik, ha elég mélyen elmerülünk benne.”
Richard Feynman

Üdvözlettel és köszönettel:
Prof.Dr. Sápi Zoltán
az MPT elnöke

Program

http://fipat.kmcongress.com/