Bejelentkezés

A patológiai minőségbiztosítás és az onkológiai kezelés összefüggései, nem kissejtes tüdőrák esetében

2018.11.01. - 10:47

Tisztelt Kollégák!

A Promenade Publisching House Kft által fenntartott

http://invitrodiagnosztika.olo.hu

microsite-on 5 modulból (videóelőadásból álló) továbbképző program jelent meg.

TÉMA:

A patológiai minőségbiztosítás és az onkológiai kezelés összefüggései, nem kissejtes tüdőrák esetében.

Az alábbi képzéssel a patológiai munka minőségbiztosításának több szempontjára szeretnénk felhívni a figyelmet, úgymint szövettani vizsgálat, molekuláris patológia és az onkológiai terápia összefüggései, beleértve onkológus és patológus közötti kommunikációt is.

A kérdések 75%-ának helyes megválaszolásával Ön a teljes programra vonatkozóan 24 kreditpontot szerezhet. Fontos, hogy a 75%-os eredményt mind az öt modul tesztkérdéseire vonatkozóan el kell érni. A képzést az

http://invitrodiagnosztika.olo.hu

weboldalon lehet elérni. Keresse a „továbbképzések” fület. A weboldal regisztrációköteles, csak egsézségügyi végzettséggel fogadja el a Kiadó a regisztrációt.

A kreditpontok a beküldési határidő lejárta után jelennek meg az Oftex rendszerben. Az így megszerzett kreditpontok belgyógyászat, endokrinológia és anyagcsere-betegségek, háziorvostan, infektológia, intenzív terápia, kardiológia, klinikai laboratóriumi vizsgálatok (higién.), laboratóriumi haematológia és immunológia, neurológia, orvosi laboratóriumi diagnosztika, orvosi laboratóriumi vizsgálatok, oxyológia és sürgősségi orvostan, tüdőgyógyászat szakképesítés esetén szakképesítés szerinti pontként, minden más esetben szabadon választható elméleti pontként számolhatók el. Sok sikert kívánunk a tesztmegoldáshoz!

Képzés vége: 2018. dec. 31.


 

 A továbbképző előadás sorozat a Roche Magyarország Kft. támogatásával készült.

https://diagnostics.roche.com