Bejelentkezés

Fiatal Patológusok Találkozója 2020

Kezdés: 2020-09-25 00:00:00
Vége: 2020-09-26 00:00:00
Időzóna: Europe/Budapest
Hely: Prémium Hotel Panoráma, Siófok

ELHALASZTVA

Helyszín
Prémium Hotel Panoráma
8600 Siófok, Beszédes József sétány 80.
GPS koordináták: N 46.916635, E 18.068987
www.premiumhotelpanorama.hu

 

Tisztelt Professzor Asszony/Úr!
Tisztelt Főorvos Asszony/Úr!
Kedves Kollégák!

Örömmel értesítek mindenkit, hogy vezetőségünk döntése alapján az idei Fiatal Patológusok Találkozója a COVID-19 helyzet ellenére is megrendezésre kerül 2020. szeptember 25-26 között Siófokon, a Prémium Hotel Panorámában, melyre tisztelettel és szeretettel hívom elsősorban a fiatal, de a szenior patológusokat is, valamint azokat a diplomásokat, akik patológiai intézetekben/osztályokon dolgoznak. A vírus helyzet miatt speciális szabályok betartására valószínűleg szükség lesz, de reméljük, hogy az újbóli találkozás öröme feledteti az esetleges apró kellemetlenségeket

A két évvel korábbi találkozóhoz hasonlóan, négy kategóriában lehet előadásokat tartani, esetismertetés, alkalmazott kutatás, alapkutatás és egyéb kategóriákban. Mindegyik kategória első három helyezettje 100, 75, illetve 50 ezer Ft díjazásban részesül. A korhatár 40 év, remélve, hogy nem csak rezidensek, kezdő szakorvosok, hanem már tapasztaltabb patológusok is jelentkeznek. A FiPaT előadásokon kívül pajzsmirigy témában (szövettan és cytológia), továbbképző előadás is lesz, melyet Kurt Werner Schmid professzor fog tartani Essenből, angol nyelven.

A szociális események a COVID-19 miatt reméljük nem maradnak el, hanem igyekszünk olyan formát találni, ami a hatósági szabályokba is belefér.

A találkozó helye kiválóan alkalmas a FiPaT eseményének megtartására, és tisztelettel kérek minden intézet és osztályvezetőt, hogy támogassák minél több munkatársuk részvételi lehetőségét.

„A tanulásra való képesség olyan ajándék, amit csak kevés faj kapott. Élj vele!”
Albert Einstein

Üdvözlettel és köszönettel:

Prof.Dr. Sápi Zoltán
MPT elnöke