Bejelentkezés

Országos Metszetkonzultáció

2022.01.26. - 00:49

 

Tisztelt Résztvevők!

A 2022. január 28-i Országos Metszetkonzultáció kötelező szinten tartó tanfolyam Zoomban felvett anyaga az alábbi linken tekinthető meg:

https://drive.google.com/file/d/1Ievp0L3KkbhzniJUS7yEtFczM2Fh77Qs/view?usp=sharing

Tisztelettel:

Dr. Székely Eszter docens asszony megbízásából,

Faragó Anita


Tisztelt Kolléga!

Engedje meg, hogy ezúton meghívjuk Önt és munkatársait a II. Sz. Patológiai Intézet és az IAP Magyar Divíziója által közösen szervezett „Országos Metszetkonzultáció” című továbbképzésre.

A konferencia időpontja: 2022. január 28. (péntek)  Kezdés: 10:15 óra


ZOOM elérhetőség: https://semmelweis.zoom.us/j/94771951806
Meeting ID: 947 7195 1806

A téma: Uropatológiai esetek


A metszetek a szokásos helyen, a pathonet.com -on érhetőek el a rövid esetleírásokkal együtt: http://pathonet.com/pathonet/hungarian-slide-seminar-january-2022


Kérjük a Kollégákat, hogy a diagnózisokat, illetve majd a tesztlapot (amelyet január 28-án továbbítunk a regisztráltaknak) a titkarsag.pat2@med.semmelweis-univ.hu címre küldjék el, ez utóbbit legkésőbb 2022. január 31-ig.


Kérjük, hogy amennyiben pontszerző továbbképzésként kívánnak az eseményen részt venni, a korábbi levélben megírtak alapján, az OFTEX portálon szíveskedjenek regisztrálni.

Az OFTEX portálon a tanfolyam kódszáma: SE-TK/2022.I./00084

Címe: „Differenciáldiagnosztikai nehézségek a mindennapi kórszövettani munkában - kötelező szinten tartó tanfolyam”


Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 

MEGHÍVÓ

 


 

 

Tisztelt Kollégák!

Az „Országos Metszetkonzultáció” kötelező szinten tartó tanfolyam 2022. évi első alkalmára január 28-án, pénteken 10:15 órai kezdettel kerül sor online formában.

A következő alkalmakkor, amennyiben a járványhelyzet megengedi, hibrid formában kerülnek megrendezésre a továbbképzések.

Tekintettel arra, hogy ettől az évtől kezdve a továbbképzés adminisztrációját a Semmelweis Egyetem Szak- és Továbbképzési Központja végzi, tisztelettel kérjük, hogy a tanfolyamra az OFTEX portálon szíveskedjenek jelentkezni.

Az OFTEX portálon a tanfolyam kódszáma: SE-TK/2022.I./00084

Címe: „Differenciáldiagnosztikai nehézségek a mindennapi kórszövettani munkában - kötelező szinten tartó tanfolyam”


A metszeteket az alábbi linken lehet megtekinteni: http://pathonet.com/pathonet/hungarian-slide-seminar-january-2022

ZOOM elérhetőség: https://semmelweis.zoom.us/j/94771951806

Meeting ID: 947 7195 1806

Egy öt éves cikluson belül egyszer szükséges teljesíteni a kötelező szinten tartó tanfolyamot és az ezzel járó 50 kreditpontot (Országos Metszetkonzultáció). Ezzel kapcsolatban felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy annak, aki a kötelező szinten tartó tanfolyam keretében pontszerző kíván lenni, egy adott évben a tanfolyam mindhárom alkalmán részt kell vennie (január 28., március 25., május 27.). A képzés költségét egy 5 éves ciklusban egyszer az OKFŐ átvállalja, tehát a résztvevő számára ingyenes. Ennek igényét a regisztráció során, az OFTEX portálon jelezni szükséges (díjmentesség jelölése).

Lehetőség van az Országos Metszetkonzultáción, az öt éves cikluson belül még egyszer 50 pont megszerzésére, a fentiekben leírt módon történő részvétel során. Az így megszerzett plusz 50 pont jóváírásra kerül a szakma szerinti vagy elméleti pontszám keretébe. Ennek a második ciklusnak a tanfolyam díja 50 000 Ft.

Az alkalmankénti vizsga az e-mailben, egy munkanapon belül (legkésőbb hétfőn) megküldendő, a megfejtési diagnózisokat tartalmazó teszt lesz, a megszokott papír alapú formátumhoz hasonlóan.

Azon továbbképzésre kötelezettek támogatására, akik több szakképesítésüknek megfelelően több szakmát önállóan gyakorolnak, a MOK Budapesti Területi Szervezete pályázati formában a részvételi díj teljes egészét átvállalja az SE által szervezett kötelező szinten tartó tanfolyamon térítéses részvétel esetén, 5 évente egy alkalommal. (www.bpok.hu/palyazati-felhivas/)

Minden kedves kollégát szeretettel várunk minden megrendezésre kerülő alkalommal, függetlenül attól, hogy regisztrált OFTEX pontszerzőként (beleértve az OKFŐ által finanszírozottakat is) vagy OFTEX regisztráció nélkül, ingyenesen kíván részt venni a Metszetkonzultáción!

Amennyiben a tanfolyammal kapcsolatban további kérdésük lenne, a titkarsag.pat2@med.semmelweis-univ.hu e-mail címen és a 0620-663-2042 telefonszámon kollégáink szívesen állnak rendelkezésükre.

Szeretettel várjuk Önöket a 2022. évi első online Metszetkonzultáción 2022 január 28-án!

Budapest, 2022. január 20.


Tisztelettel:

     Dr. Kiss András                                  Dr. Székely Eszter
egyetemi tanár, igazgató                  egyetemi docens, szervező

Hivatalos meghívó