Bejelentkezés

Országos Metszetkonzultáció

2024.03.20. - 11:13

Tisztelt Kolléga!

Engedje meg, hogy ezúton meghívjuk Önt és munkatársait az "Országos Metszetkonzultáció" - kötelező szintentartó tanfolyam 2024. évi második alkalmára, mely online kerül megrendezésre.

Időpont: 2024. április 5. (péntek) 10:00 óra
Az áprilisi konzultáció témája: Érdekes kórszövettani esetek a Szegedi Tudományegyetem Pathologiai Intézetének anyagából
A konzultáció koordinátora: Prof. Dr. Cserni Gábor
ZOOM ID: https://semmelweis.zoom.us/j/99983360268


A bemutatásra kerülő esetekhez tartozó digitális metszetek az alábbi felületen érhetőek el:
https://slidecenter.semmelweis.hu
Felhasználónév: omk2024
Jelszó: omk2024

A metszetek felnagyításához a fölső menüsorban található "Open slides in ... browser" lehetőséget szükséges kiválasztani. Az esetleírások az egyes digitális metszetek felett és meghívónk mellékleteként is megtalálhatóak.


Kérjük, hogy az előzetes diagnózisokat a titkarsag.piboi@semmelweis.hu e-mail címre 2024. április 4-ig szíveskedjenek elküldeni.

Tájékoztatjuk a kollégákat, hogy a kötelező szintentartó továbbképzésért járó 50 kreditpont jóváírásához az ez évi metszetkonzultációk mindhárom alkalmán (január 26., április 5., május 31.) szükséges részt venni és a tesztlapot részünkre kitöltve visszaküldeni.

A tesztlapot az áprilisi konzultáció előtt egy külön levélben fogjuk megküldeni a tanfolyamra az OFTEX-portálon regisztrált rezidenseknek és azoknak a szakorvos kollégáknak a részére, akik pontszerző továbbképzésként kívánnak az eseményen részt venni.

Szeretettel várunk minden érdeklődő kollégát!

Budapest, 2024. március 19.


Dr. Székely Eszter
Dr. Kiss András
egyetemi docens, szervező
egyetemi tanár, igazgató

 

Meghívó

Esetleírások