Bejelentkezés

Országos Metszetkonzultáció - május.31.

2024.05.25. - 08:14

Tisztelt Kolléga!

Engedje meg, hogy ezúton meghívjuk Önt és munkatársait az "Országos Metszetkonzultáció" - kötelező szintentartó tanfolyam 2024. évi harmadik alkalmára, mely online kerül megrendezésre.

Időpont: 2024. május 31. (péntek) 10:00 óra
A májusi konzultáció témája: Érdekes uropatológiai esetek
A konzultáció koordinátora: Dr. Dobi Deján
ZOOM ID:  https://semmelweis.zoom.us/j/92279724963


A bemutatásra kerülő esetekhez tartozó digitális metszetek az alábbi felületen érhetőek el:
https://slidecenter.semmelweis.hu
Felhasználónév: omk2024
Jelszó: omk2024

A metszetek felnagyításához a fölső menüsorban található "Open slides in ... browser" lehetőséget szükséges kiválasztani. Az esetleírások az egyes digitális metszetek felett és meghívónk mellékleteként is megtalálhatóak.
Kérjük, hogy az előzetes diagnózisokat a titkarsag.piboi@semmelweis.hu e-mail címre 2024. május 30-ig szíveskedjenek elküldeni.

Tájékoztatjuk a kollégákat, hogy a kötelező szintentartó továbbképzésért járó 50 kreditpont jóváírásához az ez évi metszetkonzultációk mindhárom alkalmán (január 26., április 5., május 31.) szükséges részt venni és a tesztlapot részünkre kitöltve visszaküldeni.

A tesztlapot a jövő héten egy külön levélben fogjuk megküldeni a tanfolyamra az OFTEX-portálon regisztrált rezidenseknek és azoknak a szakorvos kollégáknak a részére, akik pontszerző továbbképzésként kívánnak az eseményen részt venni.

Szeretettel várunk minden érdeklődő kollégát!

Esetleírások