Bejelentkezés

Pályázat kongresszusi részvétel támogatására

2010.10.18. - 09:07
A Magyar Patológusok Társasága 2011-ben lehetőséget nyújt kongresszusi részvétel támogatására. Az elnyerhető támogatás összege legfeljebb 100.000,- Ft/fő, amely részvételi díjra, szállásköltségre vagy útiköltségre fordítható. Előnyben részesülnek a 35 év alattiak, és azok a pályázók, akik még nem vették igénybe a Magyar Patológusok Társasága támogatását. A pályázat feltételei
  • A pályázó nyújtson be a kongresszusra poszter vagy előadás összefoglalót (továbbképző jellegű rendezvények esetében ez a feltétel természetesen nem érvényes).
  • A pályázó rendelkezzen legalább 2 éves MPT tagsággal, és igazolja, hogy 2009-ben és 2010-ben befizette a tagdíjat. Az igazolás hiányában, vagy utólagos befizetés esetében a pályázat automatikusan elutasításra kerül.
  • A pályázó ismerje az adott rendezvény hivatalos nyelvét.
  • A pályázónak nyilatkoznia kell, hogy az elnyert támogatásból fel nem használt összeget a kongresszus zárását követő 30 napon belül maradéktalanul visszautalja az MPT-nek, valamint, hogy ha részvétele meghiúsul, a támogatásként kapott összeget hiánytalanul visszafizeti a Magyar Patológusok Társaságának.

Pályázati adatlap >>

A jelentkezési határidő folyamatos. A pályázatok elbírálására a következő Vezetőségi ülésen kerül sor.